De twee prinsessen

Het Koninkrijk

De twee prinsessen

Collectie: Arcadia archief
Verschijningsdatum: september 2022
Genre: Humor

Uiteraard was het goed leven in het koninkrijk! Dat kleine rustige landje, vergeten door zijn machtige buren en hun nooit aflatende oorlogen. Dat kleine stukje grond waar sinds jaar en dag vrede heerste… tot op de dag dat een roekeloze daad van prinses Cécile het koninkrijk in rep en roer zette en oude wonden deed openrijten.

Wie is de gevangene die opgeborgen zit in een donkere cel in de koude kelders van het kasteel? Welke last tornt koning Serge al jarenlang met zich mee? Zal het de ietwat naïeve, maar moedige smid François eindelijk lukken de bevallige Anne aan de haak te slaan… en zijn de praatgrage, maar betweterige vogeltjes deze keer écht een vogel voor de kat? Allemaal vragen die een antwoord vinden in ‘De twee prinsessen’, het tweede deel uit de komische reeks ‘Het Koninkrijk’.

De man die instaat voor al dit lekkers, is de in Brussel wonende striptekenaar Benoît Feroumont. Hij tekende eerder al voor het Vrije Vlucht one-shot Ivan/Ivanka en het Robbedoes-verhaal ‘Kwabbernoot gaat trouwen’. Naast zijn activiteiten als striptekenaar, verleent Feroumont regelmatig zijn medewerking aan animatiefilms, waaronder ‘De Romeinse lusthof’, de verfilming van het gelijknamige Asterix-album.

Gewone editie
Aantal pagina's: 52 (KLEUR!)
Uitvoering: hardcover met linnen rug
Oplage: 450 ex. genummerd & gesigneerd
Prijs: 26.95 euro
ISBN: 9789491657740
Luxe editie
Aantal pagina's: 52 (KLEUR!)
Uitvoering: hardcover met blauwe linnen rug verpakt in een luxueuze doos met 2 gesigneerde kleurenprenten
Oplage: 50 ex. genummerd & gesigneerd
Prijs: 55.00 euro
ISBN: 9789491657757