Mensenvlees

De duivels van Alexia

Mensenvlees

Collectie: Arcadia archief
Verschijningsdatum: oktober 2021
Genre: Avontuur

Een onbewoond eiland in de Egeïsche zee, een kolonie agressieve fretten en mysterieuze ruïnes vormen de ingrediënten van ‘Mensenvlees’, het zevende en laatste deel uit de spannende reeks ‘De duivels van Alexia’. Als Alexia en haar vriendin Bérénice voor een congres naar Griekenland moeten, vraagt de lokale afdeling van het C.R.P.S (het Centrum voor Bovennatuurlijke Fenomenen) hen een bezoekje te brengen aan Xiros, een voormalige militaire basis, waar zich paranormale verschijnselen zouden manifesteren. Begeleid door enkele militairen en Nikis, hun plaatselijke verbindingspersoon, gaan de twee boezemvriendinnen op onderzoek uit, en stoten al gauw op vreemde gebeurtenissen, die het eiland in zijn greep houden… 

‘De duivels van Alexia’ is ontsproten uit het brein van Benoît Ers en Vincent Dugomier, het creatieve duo achter de succesvolle oorlogsstrip ‘Kinderen in het verzet’ (uitgeverij Le Lombard). Alexia is door haar unieke persoonlijkheid van half heks en half exorciste, de hoedster van het breekbare evenwicht tussen goede en kwade magie, wat van haar de ideale persoon maakt om het C.R.P.S te leiden, een onderzoekscentrum dat jacht maakt op paranormale verschijnselen. 

Met ‘Mensenvlees’ nemen we afscheid van de lotgevallen van deze ongewone heldin, die de voorbije jaren menig lezer in haar ban hield. Hoewel deze reeks vermoedelijk geen vervolg meer krijgt, kunnen we ons troosten met de gedachte dat Ers en Dugomier nog veel moois in het verschiet hebben liggen met hun ‘Kinderen in het verzet’. 

 

Gewone editie
Aantal pagina's: 48 (KLEUR!)
Uitvoering: hardcover met linnen rug
Oplage: 500 ex. genummerd & gesigneerd
Prijs: 26.95 euro
ISBN: 9789491657726
Luxe editie
Aantal pagina's: 48 (KLEUR!)
Uitvoering: hardcover met blauwe linnen rug verpakt in een luxueuze doos met 2 gesigneerde kleurenprenten
Oplage: 50 ex. genummerd & gesigneerd
Prijs: 55.00 euro
ISBN: 9789491657733