Vijftig jaar jong (B)

Benjamin

Vijftig jaar jong (B)

Collectie: Arcadia archief
Verschijningsdatum: september 2019
Genre: Humor

In 2019 mag Benjamin, de populairste interimaris ad interim, vijftig kaarsjes uitblazen. Om deze speciale gebeurtenis luister bij te zetten, mag het sypathieke feestbeest zijn opwachting maken in 50 jaar jong, een album ter ere van 50 jaar Benjamin en van die andere kranige jubilarissen: De Musketiers. 50 jaar jong is tevens het vijftigste deel uit de Arcadia Archief-reeks, en zoals we uit eerdere albums van Benjamin gewend zijn, wordt de klungelige uitzendkracht met artistieke aspiraties door interimbaas Manflower andermaal op pad gestuurd om de bedrijfswereld uit de nood te helpen.

Zo zet Benjamin zijn eerste stappen in de reclamesector, maakt hij bouwwerven onveilig als overijverige veiligheidsadviseur, maakt hij het bont als verkoper van uit de kluiten gewassen rubberbootjes en mag hij aan den lijve ondervinden dat het geven van lezingen over dieren, niet van de poes is!

 

Speciale editie ter gelegenheid van het vijftigste album in de “Arcadia Archief Collectie” en de vijftigste verjaardag van Benjamin en De Musketiers.
Dubbelalbum met 2 covers, 2 helden (24 blz. Benjamin aan de ene zijde & 24 blz. De Musketiers aan de andere zijde, dus geen backcover).

 
Gewone editie
Aantal pagina's: 24
Uitvoering: hardcover met linnen rug
Oplage: 450 ex. genummerd & gesigneerd
Prijs: 26.95 euro
ISBN: 9789491657542
Luxe editie
Aantal pagina's: 24
Uitvoering: hardcover met blauwe linnen rug verpakt in een luxueuze doos met 2 gesigneerde kleurenprenten
Oplage: 50 ex. genummerd & gesigneerd
Prijs: 55.00 euro
ISBN: 9789491657559